به گزارش روابط عمومی: دکتر محمد صالح احمدی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد و دبیر دومین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در اختتامیه این مسابقات اظهار داشت: براساس نظرسنجيهاي انجام شده، شركتكنندگان در اين دوره از مسابقات رضايت خود را از نحوه برگزاري رقابتها اعلام داشتند.
وي با اعلام اطمينان نسبت به نوع قضاوت تيمهاي داوري اين دوره از مسابقات، عنوان كرد: عليرغم کاهش حدود 25 درصدی بودجه اين دوره در مقايسه با قبل، خوشبختانه مسابقات به نحو احسن و با رضايت شركتكنندگان برگزار شد.
وی تصریح کرد: افراد شرکتکننده در این مسابقات در دورههای بعدی نیز شرکت کنند تا موجب ارتقای سطح کیفی مسابقات شوند رویدادی مثل مناظره بهترین فرصت برای دانشجویان است که خودشان را محک بزنند و ببینند اهل گفتگو کردن هستند یا خیر.
وی خاطر نشان ساخت: آنچه که در این دوره از مسابقات در روزهای آغازین مناظرات به چشم می خورد، امادگی بسیاری از گروه ها و تسلط آنان بر عنوان گزاره انتخابی بود، و از نحوه اجرای آنها کاملا مشخص بود که تسلطی بر ارائه مطالب دارند
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا

سهشنبه 06,اکتبر,2026